Du er her: Forside > Aktuelt > Arkiv - aktuelt > Opslagstavle Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Opslagstavle

   
     

Tilbage til liste

09-08-2020 kl. 11:00

Lundeborg byloppemarked! Kom og gør et unikt loppefund!

Link til oversigt over stande:

https://llk.dk/8m9yqm

 

D. 9. august 2020 kl. 11-16 afholdes der igen et stort loppemarked i hele Lundeborg by.

Som sidste år vil standene være spredt rundt omkring i byen, og man kan derfor med fordel bruge kortet til at lokalisere de forskellige stande, alt imens man nyder den charmerende atmosfære i Lundeborg by. (Standholderne opfordres til at tilbyde håndsprit ved standene, besøgende til at medbringe egen håndsprit og alle opfordres selvfølgelig som altid til at holde afstand).

 

 

Man kan evt. også besøge den hyggeligt indrettede Købmandsbutik på Kystvej 2, genbrugskunst og -designbutikken Genanvendt på Gl. Lundeborgvej 2, Pottemageren og de to restauranter Jensens Fisk og Vin og Pakhusgårdens Brasserie på havnen, Bazar Lundeborg (genbrug) i Pakhusgården på Havnen, Kunsthåndværk- og antiksalg i Pakhuset, Lundeborg Is og mad ved stranden osv. osv.

 

 

Hvis du skulle være interesseret i en stand på loppemarkedet og har adresse i Lundeborg eller kender nogen i Lundeborg, som du kan stå hos, så skriv dit navn, adresse og e-mail til tlf. 29724640 eller anna.lynge@gmail.com, så standen kan komme på kortet (link kommer her og Facebook).

 

Der reklameres med plakater rundt omkring, og følg gerne eventet på Facebook lige her: https://www.facebook.com/events/256894108717808/

(Loppemarked i Lundeborg (Byloppemarked))

 

 

I tilfælde af heldagsregn, aflyses markedet. Men vi håber igen på knaldgodt vejr!! 

 

 

 

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg