Du er her: Forside > Om Lundeborg > Aktuelt Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Aktuelt

   
     

Tilbage til liste

15-05-2015 kl. 16:00

Barnraiser

BARNRAISER

 

Stien som forbinder Skovvænget og engen hvor prærievognene overnatter er tit ubehageligt mudret. Jeg har spurgt Henrik Blixen om vi måtte droppe noget sand og grus for at forbedre forholdene, og har fået ja. Jeg er også begyndt at køre noget grus på. Men jeg er en enmandshær og jeg kunne godt tænke mig lidt hjælp, så her kommer det:

 

Barnraiser: Er der 4-5 behjertede Lundeborgere med trillebør og skovl, som kunne tænke sig at hjælpe mig med at trille grus ca. 1 time nu på fredag d. 15. maj fra ca. 16.00. Jeg giver stabilgruset og alt det friske vand man kan drikke. Og hvis man har lyst så kan man jo købe sig en øl hos Nina når vi er færdige - og det er vi pr. definiton inden 17.30, uanset resultat.

Jeg vil skønne at hvis 5 mennesker kører 6 trillebøre hver, så er målet nået.

Der vil være jubel blandt de retfærdige. Kom frisk til Skovvænget 18. Og hvis man kun kan køre ½ time eller bruge en rive, så vil også det være en hjælp.

 

Lars

 
Beklædningshåndværkeren

 

Hartvig & Aalund

 

Pottemagerne i Lundeborg

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg