Du er her: Forside > Aktuelt > Arkiv - aktuelt > Opslagstavle Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Opslagstavle

   
     

Tilbage til liste

27-06-2024 kl. 17:35

Lundeborg blandt finalisterne til Årets Landsby 2024

Lundeborg er en af tre finalister til prisen som Årets Landsby 2024. De to øvrige er Hammershøj i Viborg Kommune og Venslev i Frederikssund Kommune.
 
Prisen uddeles af Landdistrikternes Fællesråd, Landsforeningen Landsbyerne i Danmark og Forenet Kredit, som er foreningen bag Nykredit og Totalkredit.
 
Vinderlandsbyen kåres i september med en kåringsfest og en check på 50.000 kr., mens 2. og 3. pladsen hver honoreres med 25.000 kr. Der bliver i løbet af sommeren lavet en video om hver af de tre finalist-landsbyer, som i august får besøg af dommerkomiteen.
 
Det er Rikke Dilling fra Lundeborg Borgerforening, der har indstillet Lundeborg til prisen. – Vi er rigtig glade for at være blandt finalisterne. Vi får besøg af dommerkomiteen den 25. august, hvor hele Lundeborg garanteret vil bakke op om besøget og præsentere Lundeborg på bedste vis – for vi går selvfølgelig efter førstepladsen, siger Rikke Dilling.
Hun tilføjer: – Og som Ib Hansen, formanden for vores købmandsbutik, der drives af frivillige, siger: ”Byen fortjener prisen – jeg kender ikke andre småbyer, hvor så mange er aktive på mange planer. Det er en dejlig by at bo og leve i.”
 
Link til ansøgningsteksten:  Ansøgning Årets Landsby 2024
 

 

 

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg