Du er her: Forside > Foreninger > Andelsboligforeningen Hasselvænget Lundeborg Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Velkommen til Andelsboligforeningen Hasselvænget Lundeborg

   
     

Vi er en velfungerende Andelsboligforening med 24 boliger, opført som dobbelthuse i gode gedigne materialer og en enkel og harmonisk byggestil - en fin bolig for den lille familie eller enlige som ønsker en bolig i høj standard, som er nem at vedligeholde.

 

5 enheder på 70 m2, 13 enheder på 87 m2 og 6 enheder på 107 m2. Alle er velindrettet, handicapvenlig og i et plan. Bebyggelsen er fra 2004.

 

AB Hasselvænget ligger i Lundeborg som har et miljø helt for sig selv med fiskerihavn og lystbådehavn og så byder Lundeborg på en af Fyns bedste og smukkeste badestrande. Den og havnen giver masser af liv i sommermånederne, hvor sejlerturister og badegæster sætter deres præg på byen.

 

Her er aktiviteter som ridning, jagt, golf, fiskeri og sejlads - med mulighed for egen bådplads. Og ikke mindst er her et godt og alsidigt foreningsliv med aktiviteter året igennem.

 

Lundeborgs placering ved kysten mellem Svendborg og Nyborg gør det nemt at koble sig på hoved-og motorvejsnettet. Køretiden til Svenborg er ca. 15 min., Nyborg 20 min., Odense 40 min. og København 90 min.

 

AB Hasselvænget Lundeborg

 

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg