Du er her: Forside > Om Lundeborg > Aktuelt > Arkiv - aktuelt > Opslagstavle Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Opslagstavle

   
     

Tilbage til liste

08-08-2021 kl. 11:00

Loppemarked i Lundeborg By

Loppemarked i Lundeborg By! Kom og gør et loppefund!

 

Kort over stande: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1mMFKWZrLHACNqjHJwl08rXYOHR5aIsJz&usp=sharing (bliver opdateret løbende som folk tilmelder sig)

 

D. 8. august 2021 kl. 11-16 afholdes der igen et stort loppemarked i hele Lundeborg by. Som sidste år vil standene være spredt rundt omkring i byen, og man kan derfor med fordel bruge kortet til at lokalisere de forskellige stande, alt imens man nyder den charmerende atmosfære i Lundeborg by. (Standholderne opfordres til at tilbyde håndsprit ved standene, besøgende til at medbringe egen håndsprit og alle opfordres selvfølgelig som altid til at holde afstand).

Man kan evt. også besøge den hyggeligt indrettede Købmandsbutik på Kystvej 2, Butik Genanvendt på Gl. Lundeborgvej 2, Pottemageren og de to restauranter Jensens Fisk og Vin og Pakhusgårdens Brasserie og is/drikkevarerboden Sweets by Lundeborg på havnen, Bazar Lundeborg (genbrug) og Galleri Gerd (Kunst) i Pakhusgården på Havnen, Kunsthåndværk- og antiksalg i Pakhuset, Lundeborg Is og mad ved stranden osv. osv.

 

Hvis du skulle være interesseret i en stand på loppemarkedet og har adresse i Lundeborg eller kender nogen i Lundeborg, som du kan stå hos, så skriv dit navn, adresse og e-mail til arrangør Anna Lynge på tlf. 29724640, e-mail anna.lynge@gmail.com eller på Messenger, så standen kan komme på kortet.

 

Der reklameres med plakater rundt omkring, og følg gerne eventet på Facebook lige her: https://fb.me/e/Os38hc9g (Loppemarked i Lundeborg By).

I tilfælde af heldagsregn, aflyses markedet. Men vi håber igen på knaldgodt vejr!! 

 

 

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg