Du er her: Forside > Om Lundeborg > Aktuelt > Arkiv - aktuelt > Opslagstavle Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Opslagstavle

   
     

Tilbage til liste

10-07-2018 kl. 15:50

Ny aftale om vedligeholdelse af aktivitetspladsen

 

Lundeborg Borgerforening har netop forhandlet en ny aftale på plads med Svendborg Kommune om vedligeholdelse af aktivitetspladsen på Krovej.


Hidtil har Borgerforeningen stået for vedligeholdelse af legeredskaber, faldunderlag mv, mens kommunen har stået for klipning af græs og hæk samt renholdelse af inventar og belægninger.


Imidlertid er pladsen blevet brugt i langt højere grad, end Borgerforeningen havde forudset, og langt de fleste brugere er kommunens børneinstitutioner, kommunens skoler samt børnefamilier fra hele Fyn.
- Det slider på pladsen med de mange besøg, og derfor er der nu oparbejdet et behov for reparationer for cirka 13.000 kr. Men det vil dræne Borgerforeningens kasse totalt, siger Borgerforeningsformand Olaf Koch.
– Derfor bad vi om et møde med kommunen, og det blev et konstruktivt resultat. - Vi bytter nu kasketter, og fremover vedligeholder kommunen legeredskaber, faldunderlag, trådhegn mod campingpladsen m.v. samt tømmer affaldsstativer, mens vi udfører den øvrige vedligeholdelse af arealet med græs- og hækklipning samt renholdelse.
De nødvendige reparationer af legeredskaberne er bestilt og bliver betalt af kommunen, og vi har forpligtet hinanden gensidigt til et konstruktivt samarbejde om pladsen.

 

Vi planlægger at indkalde til et par arbejdsdage om året, hvor vi får shinet pladsen op, og vi håber, at mange vil være med.
Kommunen foretager et årligt sikkerhedstjek af pladsen og afholder udgifterne til selve tjekket og eventuelle nødvendige reparationer af legeredskaberne.

 

 

 

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg