Du er her: Forside > Aktuelt > Arkiv - aktuelt > Opslagstavle Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Opslagstavle

   
     

Tilbage til liste

07-08-2022 kl. 11:00

Loppemarked i Lundeborg By

Loppemarked i Lundeborg By! Kom og gør et loppefund d. 7 august!

 

Søndag d. 7. august 2022 kl. 11-16 afholder Lundeborgs borgere igen et stort loppemarked i hele Lundeborg by (https://fb.me/e/1IBROfEMy) . Som sidste år vil standene være spredt rundt omkring i byen, og man kan derfor med fordel bruge kortet (se nedenfor) til at lokalisere de forskellige stande, alt imens man nyder den charmerende atmosfære i Lundeborg by.

 

Man kan evt. også besøge den hyggeligt indrettede Købmandsbutik på Kystvej 2, Butik Genanvendt på Gl. Lundeborgvej 2, Havnen med Pottemageren og de to restauranter Jensens Fisk og Vin og Pakhusgårdens Brasserie og Sweets by Lundeborg (is og drikkevarer), Bazar Lundeborg (genbrug) og Galleri Gerd (Kunst) i Pakhusgården på Havnen, Kunsthåndværk- og antiksalg i Pakhuset, Lundeborg Is og mad ved stranden osv. osv.

 

Hvis du skulle være interesseret i en stand på loppemarkedet og har adresse i Lundeborg eller kender nogen i Lundeborg, som du kan stå hos, så skriv dit navn, adresse og e-mail til arrangør Anna Lynge på tlf. 29724640, e-mail anna.lynge@gmail.com, så din stand kan komme på kortet.

 

Link til kort over stande (https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1Vb9mAJMpk1wYt1R5pYYKawp_LvKqxtE&usp=sharing

vil komme her i dagene op til markedet og vil også kunne ses på begivenheden på på Facebook (https://fb.me/e/1IBROfEMy ”Loppemarked i Lundeborg By”). Det vil ogsåkunne hentes i fysisk form hos Købmanden. Der reklameres som altid flere steder på nettet og med plakater

.

I tilfælde af heldagsregn, aflyses markedet. Men vi håber igen på knaldgodt vejr!! 

 

 

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg