Du er her: Forside > Om Lundeborg > Aktuelt Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Aktuelt

   
     

Tilbage til liste

24-02-2018 kl. 12:50

Bambi på Ouremarken

Lige en lille eventyrlig naturhistorie.

 

Jeg har nogen bekendte, som har en gård omme på Ouremarken, og er derfor tæt på naturen.

 

I foråret 2017 fik de indleveret et lille nyfødt rålam (rådyr-barn). Lammet var i en meget dårlig forfatning og dehydreret, og vel næsten døden nær. Lammets mor blev senere fundet død.

 

Noget skulle gøres omgående i et forsøg på at redde lammet og mine venner tog den svære og uvante opgave på sig. Det lykkedes efter mage timers besvær at få lammet godt i gennem den første kritiske tid med sutflaske mm. mange gange i døgnet.

 

Nu er det snart et år siden den lille flyttede ind og trives nu fantastisk godt sammen med familien og deres hund og andre husdyr. Rådyret bor sammen med familien og hunden inde om natten, og det går frit rund i haven om dagen og kommer, som hunden, når der bliver fløjtet efter dem.

 

Hvordan dyret vil arte sig når naturen snart kalder, er meget spændende at følge. Om den vil forlade de vante og tygge omgivelser  for en tid, og eventuelt vende tilbage med et lille nyt lam, ville nok være en for stor ønsketænkning.

 

De bedste hilsner

Poul Brugs

 

 

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg