Du er her: Forside > Om Lundeborg > Aktuelt Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Aktuelt

   
     

Tilbage til liste

10-09-2016 kl. 10:50

Foredrag med Mette BL Thomsen: Fra issvømmer til VM i Sibirien

Foredraget afholdes:

 

Søndag den 2. oktober 2016 fra kl. 13:30-15:30 
Aktivhuset, Havnevej 5, Lundeborg Havn, 5874 Hesselager 

- med efterfølgende workshop, hvor alle der har lyst kan hoppe en tur i vandet med
is-svømmer Mette BL Thomsen.

 

Foredraget ”Fra vinterbader til VM i Sibirien” afholdes af is-svømmer Mette BL Thomsen i samarbejde med Quindeklubben i Lundeborg.

 

Tilmelding via Hanne Bering Jensen. Tlf: 20 77 07 75 
Mail: hannebering@lundeborgmail.dk

 

Entré: 75 kr.

 

 

PRESSEMEDDELELSE

”Fra vinterbader til VM i Sibirien” – Et spændende foredrag om is-svømning
og ny trend i Danmark

I 2014 var Mette BL Thomsen som 52 årig den første dansker, der svømmede kongedistancen 450 m til et VM i is-svømning. Det gjorde hun så overbevisende, at hun vandt bronzemedalje i sin aldersgruppe efter kun få måneder som vinterbader.
Til VM i Sibirien 2016 svømmede hun sig til yderligere 5 medaljer i det iskolde vand.

 

I foredraget ”Fra vinterbader til VM i Sibirien” vil Mette BL Thomsen forklare hvordan man finder på sådan en skør idé? Hvorfor man frivilligt hopper i et bassin hugget ud af isen i en tilfrosset flod i Sibirien? Hvordan man mentalt klarer den udfordring – og ikke mindst hvordan kroppen kan klare 11-12 minutter i isvand uden at få skader?

 

Mettes foredrag tager deltageren med på rejsen fra de første spæde skridt som vinterbader til sejrsskamlen i Lapland, 2014 og videre til VM i vinter-is-svømning i Sibirien i marts 2016, hvor Mette vandt i alt 2 sølv og 3 bronzemedaljer – og satte personlig rekord på 450 m.

 

Foredraget er samtidig en rejse ind i sindet og den proces, der sker, når man sætter sig selv store udfordringer, fortæller Mette BL Thomsen og fortsætter: ”Det handler om tankens kraft, planlægning og troen på egne ressourcer og om hvordan livet kan leves med livsnerve. Strategier for målsætning kan læres af alle – uanset hvilke drømme og mål man har.

 

Som deltager får man redskaber til at turde tro på egne evner og sætte sig ambitiøse mål og nå dem, slutter Mette, der siden sin første deltagelse i VM i 2014 målrettet har arbejdet på udbredelsen af is-svømning som en vinterbadesport i Danmark.
Mette BL Thomsen håber at mange flere danskere får øjnene op for glæden, der er forbundet med vinterbadning og det at turde svømme i det kolde vand. Mette håber at inspirere et stort dansk hold på 100 deltagere, som tager til næste VM i vinter-is-svømning i Estland i 2018.

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Is-svømmer og foredragsholder Mette BL Thomsen
tlf. 40 37 33 21, mette@iceswimmer.com, www.iceswimmer.com

 

 
Beklædningshåndværkeren

 

Hartvig & Aalund

 

Pottemagerne i Lundeborg

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg