Du er her: Forside > Om Lundeborg > Aktuelt Læs siden op - link til adgang for alle . dk               Link til Lundeborginfos Facebook-gruppe     
     

Aktuelt

   
     

Tilbage til liste

05-01-2015 kl. 17:00

Lundeborg Motion

I dag den 5. januar 2015 har motionsklubben holdt sit andet møde hos Inge Pallesen og Inge skriver følgende på Motionsklubbens Facebook-side:

 

"Så er vi skudt igang igen  Efter et hyggeligt, konstruktivt, positivt og meget snakkende møde kom vi frem til følgende: mandag, onsdag, fredag mødes vi kl 9 og søndag kl 14 på Torvet. Turen bliver aftalt og så er det ud over stepperne. Kom bare ud af starthullerne og vær med, det er rigtig hyggeligt"

 

Se evt. mere her: 

https://www.facebook.com/groups/562021810594487/

 

Vh. Hanne Bering 

Løvvænget 9

 

Så har motionsklubben holdt sit første møde og vi har aftalt, at gå-/cykle-/løbedage fremover bliver mandag, onsdag og fredag kl. 11, samt søndag kl.14.

 

Det står enhver frit for, om man vil deltage hver gang eller kun engang imellem, men mødestedet er hver gang på Torvet (i krydset ved bandagisten).

 

Vi lægger ud med en cykeltur til Hesselagergård, på onsdag den 5./11. kl.11.00. Alle er velkommen og vi glæder os til at se jer!!

 

Vh. Christina Kjølby

Fiskergade 4

 
Lundeborg Træ

 

Hartvig & Aalund

 

Pottemagerne i Lundeborg

 

Hanne Bering

 

Bazar Lundeborg

 

Beklædningshåndværkeren